Google+
You are here: Home / Eat, Drink, Shop, Sleep / Wealth between my ears / Rijkdom tussen mijn oren

Wealth between my ears / Rijkdom tussen mijn oren

Kwart over vijf ‘s ochtends. Dat is hoe vroeg ik elke ochtend opsta. Die gewoonte leerde ik mezelf ooit noodgedwongen aan toen ik een baan ver van huis had. De baan heb ik inmiddels (gelukkig!) niet meer, maar een vroege vogel ben ik nog steeds. Ik sta op, doe het licht aan en maak een potje thee met mijn Quooker. Binnen een minuut zit ik achter mijn computer, klaar voor mijn favoriete uurtje van de dag. De rest van Rotterdam ligt nog op één oor, maar ik ben al up and running. Even lezen wat er in de wereld gebeurd is en daarna mijn blog bijwerken. Dat is mijn doordeweekse ochtendritueel.

My wealth is between my ears /// More about my morning ritual on Interiorator.com

Op zondag is mijn ritueel niet echt anders, maar wel veel langer. Ik slaap uit tot wel zeven uur, ik sta op, doe het licht aan en maak mijn eerste potje thee met mijn Quooker. Even bijkomen van een hectische week. Zondag houd ik voor mezelf. Dat is mijn dag. De ochtend breng ik steevast thuis door. Ik lees de tijdschriften die ik in grote stapels koop wanneer ik in het buitenland ben. Doordeweeks kom ik er niet aan toe, maar op zondag – dan kan alles en hoeft niks. Ik luister naar Morning Becomes Eclectic, mijn favoriete radioprogramma op internet en kijk naar welke museumtentoonstelling of designwinkel ik ’s middags wil gaan. Ik loop terug naar de keuken voor een tweede potje thee. Laatst kocht ik in Stockholm luxe thee bij Svenskt Tenn. Maar ook Chinese gun powder thee drink ik vaak. Als welverdiende bonus pak ik er een koekje bij. Soms zelfs twee. Meer in het leven heb ik eigenlijk niet nodig bedenk ik wanneer ik mijn mok aan mijn mond zet– al mijn rijkdom zit tussen mijn oren.

My wealth is between my ears /// More about my morning ritual on Interiorator.com

Five fifteen AM. That’s the time I get up in the morning. I got into the habit of getting up early when I once had a job with a long  daily commute. I quit that job ages ago (lucky me!) but I’m still an early bird. I get up, switch on the lights and make some tea with my Quooker. Within one minute I can sit down at my computer, ready for my favorite time of day. While the rest of Rotterdam is still on one ear, I’m already up and running. I read what’s going on in the world and work on my blog. That is my working day ritual.

My Sunday ritual isn’t very different – but it is a lot longer. I sleep in until 7AM, I get up, switch on the lights and make some tea with my Quooker. Time to relax after a hectic week. I keep my Sundays to myself. That is my day. Without exception, I spend the morning at home. I catch up on on all those magazines I buy when I’m abroad. I never take the time to read them during the week. But on Sunday, I can do everything without having to do a thing. I listen to Morning Becomes Eclectic – my favorite radio show on the internet – and I decide on what museum or design shop I’ll go to in the afternoon. I walk back to the kitchen for another pot of tea. A while ago, I bought some great tea at Svenskt Tenn in Stockholm. But I also like Chinese gun powder tea. As a well-earned bonus, I get a cookie. Sometimes even two. It’s all I need in life, I think as I put the cup to my my mouth – my wealth is between my ears.

My wealth is between my ears /// More about my morning ritual on Interiorator.com

WIN EEN QUOOKER FUSION / WIN A QUOOKER FUSION

Ok, hoe cool is dit? Ik mag een Quooker Fusion met Pro 3 reservoir en montage ter waarde van 1395 euro weggeven. Ka-CHING! De grootste prijs op Interiorator.com ooit – en natuurlijk ook de mooiste! Je kunt tot en met 22 mei 2015 meedoen op www.interiorator.com/quooker.

Okay, how cool is this? I get to give away a Quooker Fusion with Pro 3 reservoir and installation, a prize that’s worth 1395 euro’s. Ka-CHING! It’s the biggest prize ever on Interiorator.com – and of course it’s also the most beautiful. You can enter until May 22, 2o15 on www.interiorator.com/quooker.

 

comments

Comments are closed.

Scroll To Top