Google+
You are here: Home / Eat, Drink, Shop, Sleep / Vegan hot dogs ready in five minutes

Vegan hot dogs ready in five minutes

Ja, maar wat mag je dan wél eten? Dat is steevast de eerste vraag die ik krijg wanneer ik mensen vertel dat ik tegenwoordig veganistisch eet. Ik eet – een kleine uitzondering daargelaten – al inmiddels meer dan een half jaar geen dierlijke producten meer. Goed voor mijn gezondheid, goed voor de wereld. Achteraf viel de overstap reuze mee. Het was in het begin even puzzelen in de supermarkt maar na een paar weken was ik helemaal om. Aanrader dus! Ik ging op zoek naar nieuwe ingrediënten en probeerde elke dag een nieuw recept, zoals de vegan hot dogs die je hieronder ziet. Ik had slechts één voorwaarde: ik wilde niet langer dan een kwartier in de keuken staan. Gemak dient de mens – en dit eco-mens gebruikt graag zijn Quooker om snel iets lekkers op tafel te zetten. En niet dat ik nu dagelijks bij stil sta, maar het is wel fijn om te weten dat ik met mijn Combi-reservoir direct onder de spoelbak geen water en energie verspil. Alle kleine beetjes, toch?


Okay, but what CAN you eat? That is without exception the first question I get when I tell people that I’m a vegan nowadays. I haven’t eaten any animal products in about six months now. It’s good for my health and good for our planet. Looking back, the switch was a lot easier than I thought. At first, I had to read every label in the supermarket but after a few weeks I got the hang of it. And so can you! I started looking for new ingredients and tried a new recipe every day, like these vegan hot dogs. I had only one condition: I did not want to spend more than fifteen minutes in the kitchen. This comfort creature likes to use his Quooker to put something nice on the table within the shortest amount of time possible. And although it’s not something I think about every day, it’s nice to know that my Combi reservoir directly under my sink saves water and energy. Every little step, right? 

Quooker vegan hotdogs 01 Een van mijn ontdekkingen toen ik mijn eetgewoontes aanpaste – ingemaakte rode uitjes! / One of my discoveries when I changed my diet – pickled red onions!

 

Quooker vegan hotdogs 02Deze veganistische hotdogs kun je binnen vijf minuten klaar maken als je start met kokend water uit je Quooker! / These vegan hotdogs take less than five minutes to prepare if you start with boiling water straight from your Quooker!

QUOOKER + 5 MINUTEN = VEGANISTISCHE HOTDOGS / QUOOKER + 5 MINUTES = VEGAN HOTDOGS

Mijn weekend begint vaak pas op zaterdagmiddag. En geloof me, na zes dagen werken ga ik geen uren in de keuken staan. Mijn favoriete snack van dit moment is ook nog eens de snelste die ik ooit bedacht heb: veganistische hotdogs! Luistert u even mee, Guinness Book of World Records? Ik zet mijn Quooker aan, vul in pak ‘m beet tien seconden een pannetje met kokend water, kook er in vier minuten de worstjes in gaar en snijd intussen twee luxe broodjes! Wat rode uitjes erop, een paar blaadjes wasabi-rucola voor de pittige bite en voor dat echte hotdog-gevoel nog een beetje biologische ketchup. Binnen vijf minuten ben ik klaar voor een zaterdagavond veganistisch vegeteren op de bank – I’m eco and I know it!

My weekend usually doesn’t start until Saturday afternoon. And believe me, after a six-day week the last thing I want to do is spend hours in the kitchen. My favorite snack of the moment is also the fastest to make: vegan hot dogs! Are you listening, Guinness Book of World Records? I turn on my Quooker, fill a small casserole with boiling water in ten seconds, cook the hotdogs in four minutes and slice open two buns in the meantime. I put on some red onions, wasabi rucola for a nice bite and some eco-friendly ketchup for that real hot dog feeling. Within five minutes this vegan is ready to spend his Saturday night vegging out on his couch. 

Vegan hot dogs on the table in 5 minutes with Quooker /// Find out more on Interiorator.comTadaaa! Het resultaat, tijd om te relaxen op de bank! Tadaaa! Here’s the result, now let’s veg out on the couch!

WIN EEN QUOOKER FUSION / WIN A QUOOKER FUSION

Ok, hoe cool is dit? Ik mag een Quooker Fusion met Pro 3 reservoir en montage ter waarde van 1395 euro weggeven. Ka-CHING! De grootste prijs op Interiorator.com ooit – en natuurlijk ook de mooiste! Je kunt tot en met 22 mei 2015 meedoen op www.interiorator.com/quooker.

Okay, how cool is this? I get to give away a Quooker Fusion with Pro 3 reservoir and installation, a prize that’s worth 1395 euro’s. Ka-CHING! It’s the biggest prize ever on Interiorator.com – and of course it’s also the most beautiful. You can enter until May 22, 2o15 on www.interiorator.com/quooker.

 

comments

Comments are closed.

Scroll To Top