Google+
You are here: Home / News / En de Quooker Fusion ter waarde van 1395 euro gaat naar…

En de Quooker Fusion ter waarde van 1395 euro gaat naar…

WOW! Wat een enorm succes was de samenwerking tussen Quooker en Interiorator! Vier blogposts, filmpjes op YouTube, een artikel in VTWonen en natuurlijk een fantastische wedstrijd waarbij je een Quooker Fusion ter waarde van 1395 euro kon winnen. In de afgelopen weken ontving ik bijna driehonderd inzendingen, meer dan ik ooit had durven hopen! Maar goed…het was dan ook een fantastische prijs! Jullie vertelden over nieuwe huizen en gezinsuitbreidingen, jullie schreven gedichten over de Quooker Fusion en maakten zelfs speciale moodboards op Pinterest. Ik denk dat ik ook namens Quooker spreek als ik zeg dat alle inzendingen echt enorm indrukwekkend waren. En natuurlijk wil ik alle deelnemers heel, heel hartelijk danken. Jullie hebben van deze actie een enorm succes gemaakt én ervoor gezorgd dat Interiorator.com een enorme boost heeft gekregen.

Zoals dat gaat bij wedstrijden kan er maar één winnaar zijn. En die ga ik dus nu bekend maken (drumgeroffel)…

 

Quooker winnaarTadaa! Mijn Quooker Fusion en ik in VTWonen!

En de Quooker Fusion gaat naar…

Cue orkest! Cue showballet! De winnaar van de Quooker Fusion twv 1395 euro is…

…Cornelis van Bemmel uit Utrecht! Niet omdat deze man een kaalgenoot van me is, maar wel omdat hij als enige een kick-ass filmpje maakte dat je hierboven kunt zien. Cornelis, heel veel plezier met je nieuwe Quooker Fusion! Laat je me weten hoe hij bevalt?

Win ALSNOG een Quooker Fusion!

Als je denkt dat je definitief achter het net hebt gevist, dan heb ik goed nieuws! Op Love2BeMama.nl loopt nu ook een wedstrijd waarbij je een Quooker Fusion kunt winnen. Doe dus gerust nog een keer mee – nieuwe ronde, nieuwe kansen!

comments

Comments are closed.

Scroll To Top